Workshops & Trainingen

Procesmanagement

Hoe ziet uw bedrijfsmodel er eigenlijk uit? Welke processen heeft uw organisatie en hoe hangen deze precies met elkaar samen? Wie spelen daarbij een belangrijke rol en welke verantwoordelijkheden heeft eenieder daarbij? Dit raakt de kern van uw organisatie en hier komt de RASCI methode© het meeste tot zijn recht. Wij helpen u graag slimmer samen te werken en brengen daarbij uw processen en verantwoordelijkheden kernachtig in kaart.

 

  • Kies hier uit ons aanbod aan trainingen op het gebied van Procesmanagement.

 

RISICOMANAGEMENT:

 

Wat is de context waarbinnen uw organisatie opereert? Welke kansen liggen er voor het oppakken en welke bedreiging moeten er worden beheerst? Wat is de slagingskans van mogelijkheden die zich voor kunnen doen en welke risico’s hebben de grootste impact op uw organisatie? Wij helpen u graag zowel kansen als bedreigingen systematisch in kaart te brengen en via welke processen u deze het beste kunt beheersen.

 

  • Kies hier uit ons aanbod aan trainingen op het gebied van Risicomanagement.

 

VERBETERMANAGEMENT:

 

Waar kunnen uw processen verbeterd worden en waar liggen daarin de prioriteiten? Wat zijn daarbij de afhankelijkheden en hoe voer je complexe veranderingen in de organisatie door? Dat is onze specialiteit waarbij systematiek, draagvlak en betrokkenheid sleutelwoorden zijn. Wij helpen uw verbeterpunten in kaart te brengen en systematisch en beheerst door te voeren

 

  • Kies hier uit ons aanbod aan trainingen op het gebied van Verbetermanagement.

 

Mail

Naast het inbrengen van kennis en ervaring, vind ik goede communicatie eigenlijk de belangrijkste factor. Het is een uitdaging om al die verschillende mensen in beweging te krijgen.

Met name dat aspect houdt het werk interessant.

Neem contact met ons op

Vind u het lastig een keuze te maken of wilt u een specifieke training samenstellen? Vul dan onderstaande formulier in met uw vraag of opmerking.