Organisatie

Tobias Meijll

Tobias Meijll

Business Consultant - WhiteVision

Mijn werkzame leven begon ik in de automotive en de scheepsbouwindustrie. Daar kwam ik al snel in aanraking met de zoektocht van bedrijven naar het continu optimaliseren van bedrijfsprocessen. Door mijn betrokkenheid bij uiteenlopende projecten voor een Volvo autofabriek, een Nissan auto-importeur, een VW/Audi autobedrijf en een Royal IHC scheepswerf, ontdekte ik de waarde van het ontsluiten van de collectieve intelligentie binnen organisaties. De mogelijke impact van écht samenwerken om duurzaam resultaten te boeken, heeft mij daarna nooit meer losgelaten en bleek het fundament voor mijn verdere loopbaan.

 

Na een aantal jaren in de industrie ben ik mij verder gaan ontwikkelen als organisatieadviseur en facilitator op het gebied Supply Chain & Change Management bij Capgemini Consulting. De complexe verander- en verbeterprojecten die ik heb uitgevoerd bij o.a. Vitens, BMW Nederland, NS Cargo, Corus, Praxis en het Ministerie van Defensie hadden meestal een sterke relatie met procesoptimalisatie. In de kern ging het altijd om het verbinden van medewerkers, om processen binnen deze organisaties en de onderlinge samenwerking te verbeteren.

 

Sinds 2008 werk ik als zelfstandig en onfhankelijk organisatieadviseur, vaak in samenwerking met collega organisatieadviseurs. Meestal vanuit een rol als procesbegeleider/facilitator, adviseur of projectmanager. Nog steeds haal ik veel voldoening uit het samen brengen van mensen om successen te boeken. Daarnaast ontwerp en faciliteer ik met regelmaat grootschalige groepsinterventies en participatieve werkbijeenkomsten voor diverse organisaties.

Wilt u contact opnemen?

Bel me rechtstreeks
of stuur me een bericht.

06-12 39 36 13 tobias@rascimethode.nl

"Met de online basiscursus zorgt u dat iedereen begrijpt wat zijn rol en verantwoordelijkheid is."

Tobias Meijll RASCI-methode© Business Consultant - WhiteVision