Organisatie

Vincent Mulder

Vincent Mulder

Quality Manager - Enza Zaden

Van automotive, retail tot de maakindustrie. Van commercie tot procestechniek. Van familiebedrijven tot beursgenoteerde ondernemingen. Nationaal en internationaal. In mijn carrière heb ik elk ‘soort’ bedrijf en bedrijfsvoering van dichtbij meegemaakt.

 

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in de vraag ‘hoe komen de resultaten hier tot stand?’.  En zijn de processen eigenlijk wel logisch georganiseerd?

Gaandeweg ben ik mij gaan bekwamen in kwaliteit-, proces- en verandermanagement. Met de RASCI-methode© kan ik deze kennis inzetten om andere bedrijven te helpen verbeteren.

 

“Verandering is de enige constante”

 

Flexibiliteit en snel inspelen op veranderingen wordt voor bedrijven steeds belangrijker. Medewerkers in staat stellen om hun vakmanschap in te zetten voor het gewenste doel is daarbij essentieel. Ik geloof in een bedrijfsvoering die niet traditioneel, Top-Down, maar juist op een horizontale manier is ingericht.

 

Mijn stijl is rustig en analyserend, ik ben realist en hou van structuur. Nuttige eigenschappen als het gaat om faciliteren van (groepen) mensen bij verandertrajecten. Als organisatieadviseur deel ik graag mijn theoretische en praktische kennis om samen tot het gewenste doel te komen.

Wilt u contact opnemen?

Bel me rechtstreeks
of stuur me een bericht.

06-22500618 vincent@rascimethode.nl

Processen worden vaak gezien als “saai” of “abstract”.

De RASCI-methode© maakt het juist toegankelijk voor alle medewerkers binnen een bedrijf.

Vincent Mulder RASCI-methode© Quality Manager - Enza Zaden