Organisatie

Koos Leeuwenstein

Koos Leeuwenstein

Managing Director - INBISCO

Als organisatieadviseur heb ik de afgelopen twintig jaar veel complexe verbeter- en veranderprojecten geleid, waarbij ik samenwerking centraal stel. Het verbinden van alle interne stakeholders uit organisaties en het gebruik maken van de in organisaties aanwezige vakkennis, is wat mij betreft de basis om veranderingen/verbeteringen te realiseren. 

 

Ik ben van mening dat iedere organisatie elke dag zich de spiegel voor moet houden en zich af moet vragen: Wat gaat er goed, wat kan er beter, welke ontwikkelingen hebben invloed op de bedrijfsvoering en hoe kan ik het beste uit de medewerkers boven halen. Door te luisteren, te betrekken en te vertrouwen ontstaat immers draagvlak  voor verandering. 

 

Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik mijn hele leven al bezig ben met het verbeteren van processen. Eerst onbewust en later bewust, beschouw ik situaties en stel ik steeds weer dezelfde vragen; Waarom doen we dit op deze manier en kan dat niet slimmer. Dit is voor mij een vanzelfsprekendheid en ik maak hier gebruik van tijdens het begeleiden van verander- en verbeterprojecten.

Wilt u contact opnemen?

Bel me rechtstreeks
of stuur me een bericht.

06-16 37 08 23 koos@rascimethode.nl

Vertrouwen is de basis voor succes!

Koos Leeuwenstein RASCI-methode© Managing Director - INBISCO