Klantcases

Abiom

Abiom

Ontwikkelen Business Management Systeem

Abiom draagt met haar innovatieve producten en diensten bij aan een betere dienstverlening van de openbare veiligheidsdiensten en daarmee aan een hogere kwaliteit van veiligheid voor de burger. De kennis en expertise op het gebied van radiocommunicatie, mobile data en licht- en geluidssystemen maakt Abiom het centrale aanspreekpunt voor communicatie en mobiliteitsvraagstukken. Abiom is volledig gekwalificeerd om over gewenste producten te adviseren, deze in te bouwen en structureel volledige service te verlenen. Abiom is een ISO9001-, ISO14001- en VCA-gecertificeerde onderneming opgericht in 1995. Abiom vertegenwoordigt mondiaal toonaangevende fabrikanten veelal als exclusief partner. 

Uitdaging

Het toenmalige Kwaliteitsmanagementsysteem was gecertificeerd tegen ISO 9001:2008 maar redelijk klassiek van opzet, erg uitgebreid beschreven en niet echt voorbereid op milieu. Men wilde ook aan de ISO 14001:2015 voldoen en zocht een passende methodiek die aan de laatste normen voldoet en ook toekomstbestendig is. Men koos ervoor de RASCI-methode© in de organisatie toe te passen vanwege de eenvoud en het heldere inzicht wat deze biedt in de verantwoordelijkheden. 

Wilt u de RASCI-methode© toepassen in uw organisatie?

Wilt u ook uw resultaat maximaliseren? Neem dan contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Contact

De duidelijkheid van een A4’tje waarmee je een proces neerzet. De hele systematiek en de gedachte erachter is gewoon helder en gemakkelijk. Dat heeft mij het meest aangesproken in de aanpak.

Tom van Laar Manager Service Desk Abiom