Blog

Management Systeem Special

23 maart 2020 gepost door Arno Schilders KIB Nieuws

'Activeer je organisatie en realiseer draagvlak voor verandering!' 

 

Wij zijn trots op dit magazine met een bundeling van artikelen, blogs en klantcases die wij de afgelopen jaren in Kwaliteit in Bedrijf hebben mogen plaatsen. De

hierdoor ontstane Management Systeem Special geeft niet alleen onze kijk weer op managementsystemen maar ook hoe deze door onze klanten ervaren worden.

 

Lees bijvoorbeeld hoe de unieke combinatie van configureerbare INBISCO software en de participatieve RASCI-methode is toegepast bij MacDermid, DSM , Infraspeed en EBS. Stuk voor stuk projecten waarbij juist de combinatie van software en expertise heeft gezorgd voor het gewenste resultaat. Projecten waarbij medewerkers daadwerkelijk betrokken zijn. Hun inbreng heeft gezorgd voor een slimmere en vooral gedragen manier van samenwerken. Dat de ontwikkelde management systemen met gemak de toets van certificeerders konden doorstaan was daardoor vanzelfsprekend.

 

Met gemak zijn we in staat gebleken te voldoen aan een veelvoud van normen voor Kwaliteit, Milieu, Veiligheid & Gezondheid en Informatie Beveiliging. Maar dat niet alleen, ook aan complexe corporate requirements, branchespecifieke eisen en wet & regelgeving konden we aantoonbaar voldoen. Niet alleen omdat de softwaretools hierin voorzien maar ook omdat we een werkwijze hebben ontwikkeld waarmee we dat keer op keer met betrokkenen bereiken. En belangrijker nog; met draagvlak van het management, proceseigenaren tot en met degenen die het daadwerkelijk moeten doen.

 

Trots zijn we ook op het vertrouwen dat we van onze klanten krijgen!

 

Wilt u ook dat deze 40-pagina dikke Management Systeem Special binnenkort op uw deurmat valt?

 

Vraag dan via een reactie een digitaal of gedrukt exemplaar aan!

Mail

Plaats een reactie