Blog

Online Basiscursus via de App

10 januari 2019 gepost door Arno Schilders Online Basiscursus RASCI Verantwoordelijkheden

Eind vorig jaar hebben we de Online Basiscursus RASCI-methode geintroduceerd. Maar de meeste mensen weten nog niet dat je deze cursus ook via een App kunt volgen. Je kunt dus waar je maar wilt de cursus volgen of mobiel verder gaan waar je was gebleven. Voor diegenen die dat prettig vinden leggen we in dit blog uit hoe je dat kunt doen.

 

De Online Basiscursus is een webbased training waarin medewerkers uitleg krijgen over het RASCI-model. Hierdoor kunnen zij processen beter lezen en begrijpen. Dit geeft hen meer inzicht in hun verantwoordelijkheden en die van anderen.

 

'Met de online basiscursus kunt u zorgen dat iedereen in uw organisatie begrijpt wat zijn rol en verantwoordelijkheid is.'

 

Om deze ook op je mobiele apparaten te kunnen volgen dien je de App van aNewSpring te downloaden. Deze is beschikbaar voor iOS en Android via deze links en te vinden in de betreffende store onder de naam 'aNewSpring'. Nadat de app geïnstalleerd is, wordt er bij het openen eerst gevraagd om een link in te voeren. Dit is de URL die je ook gebruikt om in te loggen in de leeromgeving via de desktop: https://rasci.anewspring.com

Vul daarna de inloggegevens in die je normaal ook gebruikt om in te loggen in de leeromgeving. 

 

Welke features zitten er in de app?

  • De activiteiten van de Online Basiscursus doorlopen
  • Verder gaan met het leertraject gestart via de computer
  • Uitwerken van de oefeningen
  • Downloaden voorbeeld proces 'Vakantie boeken' en 'RASCI Uitleg'
  • Certifificaat van deelname (downloadbaar na afronding cursus)

In de desktopomgeving is er nog een extra tabblad waar je jouw resultaten van de online cursus per activiteit kunt zien. 

 

Meer weten over de Online Basiscursus, kijk dan op: www.rascimethode.nl

 

Mail

Plaats een reactie